Lilliehöök International Magazines AB

Lime

Vill du bli en i vårt team?

Du som har tittat noga på denna hemsida har säkert noterat att vi är två företag som arbetar tätt tillsammans. Moderbolaget Lime AB producerar tidningar på uppdrag åt externa organisationer och företag. Dotterbolaget Tejarps Förlag AB get ut egna facktidskrifter inom lantbruk, trädgård och turism.
Bland de egna titlarna kan nämnas Lantbrukets Affärer, Viola Trädgårdsvärlden, Viola Butik, Viola Potatis, Tidskriften Landskap, Magasinet Skåne och AktivSchweden.
Bland de tidningar som vi arbetar med på uppdrag i Lime AB kan nämnas Jaktjournalen, Svensk Frötidning, Svenska Livsmedel, Skånska Lantbruk, Arvensis, Ekologiskt Lantbruk, Lantmästaren, Agronomen, Charolaistidningen, Nordisk Nutrition, Cerealier, RenaRum och Trä & Möbel.  

Lediga jobb!
Vi satsar långsiktigt och behöver förstärka vår säljorganisation, bland annat för att nya uppdrag ska in i vår produktion. Vi söker ett par nya medarbetare som har kunskap om lantbruks- eller trädgårdsproduktion:

Säljare lantbruk
– med eget produktansvar
Vi söker dig med kunskap inom lantbruk, kanske har du arbetat inom växtodling, djurproduktion eller med maskiner. Det är en fördel om du har säljerfarenhet eller är intresserad av att lära dig sälja. Du får arbeta med vår annonsmarknad, genomföra säljkampanjer samt vara vårt ansikte ut mot våra kunder annonsörerna.
Detta är en möjlighet för dig som är engagerad och initiativrik, som har en stark drivkraft att göra goda resultat. Om du arbetar som säljare idag, kan detta vara ett bra tillfälle att byta inriktning och kunna utvecklas i branschen.
Du erbjuds ett flexibelt arbete, där du både får ta hand om befintliga kunder och även själv bygga upp en ny kundkrets. Som representant för våra tidningar krävs det att du är positiv, att du har god känsla för service och att du ser möjligheter istället för problem. Du måste kunna arbeta strukturerat, även under tidspress.
Arbetsplatsen är vår tidningsredaktion i Klågerup. En del resor kan vara aktuella till branschmässor, möten och kundbesök, mm. Du måste ha körkort och tillgång till bil. Tjänsten är på heltid, alternativt deltid 80 procent.
Se mer fakta om ansökan längre ner på denna sida.

Säljare trädgård
– med eget produktansvar
Samma förutsättningar som för tjänsten ”Säljare lantbruk” ovan men du bör ha kunskap inom trädgårdsområdet. Kanske har du arbetat med odling på friland eller i någon form av växthusproduktion, kanske i plantskola, handelsträdgård eller liknande. Det viktiga är att du är insatt i trädgårdsproduktion och att du vill ta tag i nya utmaningar.
Se mer fakta om ansökan längre ner på denna sida.

Timanställd Prenumerationssäljare – på plats eller distans
Vi söker två personer, sociala och utåtriktade, som vill arbeta med våra kunder prenumeranterna. Detta kan göras på deltid med flexibel arbetstid. Det finns även möjlighet att ha detta arbete som ett ”extraknäck” om du vill jobba några timmar extra per vecka, gärna vid sidan om sitt eget lantbruk eller trädgårdsföretag. Du bör dock kunna lägga minst åtta timmar per vecka på detta. Är din egen verksamhet säsongsbetonad, där vissa perioder är väldigt lugna, finns det möjlighet att arbeta mer under vissa perioder och mindre mitt i säsong.
Du kan välja mellan att arbeta utifrån vårt kontor i Klågerup eller att arbeta hemifrån. Men du behöver komma till vårt kontor för en introduktion och sedan besöka oss regelbundet några gånger per år.
Du ska representera oss vid olika mässor och branschdagar, därmed behöver du ha körkort och tillgång till bil.
Hör av dig så berättar vi mer!

Ansökan och arbetsstart
Arbetsstart sker efter överenskommelse under hösten 2018.
Skicka din ansökan via mail senast den 10 oktober till agneta@lime.nu. Skriv gärna några rader om dig själv och berätta vem du är och vad du brinner för. Bifoga CV och referenser. Vill du hellre ringa, går det bra.
Vårt rekryteringsarbete har startat och pågår kontinuerligt under september och oktober, så hör gärna av dig direkt.
Vill du veta mer, ring Agneta Lilliehöök på 040-40 86 80. Ange att det gäller de lediga tjänsterna. Du når oss lättast på vardagar mellan kl. 09.00 och 17.00.

Arbetsmiljön
Till sist några rader om vår arbetsmiljö.
Vi erbjuder en trevlig och stimulerande arbetsmiljö, vi finns i ett ombyggt kostall utanför Klågerup (mellan Lund och Sturup), med den vackra skånska naturen alldeles utanför husknuten. Hos oss präglas vardagen av en positiv småföretagaranda, vi har en platt organisation med korta beslutsvägar. Vi arbetar resultatinriktat utan att göra avkall på kvaliteten, vare sig det gäller försäljning, journalistik eller grafisk produktion.

Lime AB & Tejarps Förlag AB
Tejarps Gård, 233 76 Klågerup. Telefon 040-40 86 80.
Lilliehöök International Magazines AB - Lime
040-40 86 80 | info@lime.nu